sâmbătă, 23 februarie 2008

Mansarda lui Jumbo - The Loft

Site oficial The Loft

Cati dintre voi nu si-au dorit, macar o data, sa locuiasca intr-o mansarda? Va spun eu, toti ati facut-o. Si acum aveti ocazia unica sa experimentati un pic din acest sentiment in recent deschisa "Mansarda lui Jumbo" aka “The Loft”.

Cand am ajuns la destinatie eram foarte mirat pentru ca nu vedeam niciun indiciu care sa-mi spuna unde se afla localul respectiv, mai ales ca strada nu prea era luminata. Ma uit mai cu atentie, caut numarul casei si in final descopar firma ridicata deasupra portii ,dar luminata doar pe partea cealalta a intrarii.

Urc doua etaje, urmarind semnele de pe pereti si am ajuns. Pentru inceput o mansarda ramane tot o mansarda, chiar si cu “etajul” suplimentar existent, adica neincapatoare. Peretii sunt colorati tipator in predominant rosu-visiniu ,dar si verde, albastru si galben . Scaune joase, din plastic si lemn, masute deasemenea joase (made by IKEA) si cateva fotolii alcatuiesc tot mobilierul din local totul intr-o lumina “prea” discreta.

Muzica este predominant old school (alternative, rock, dance, punk), la fel cu cea pusa in Expirat si B52, perfecta pentru a face atmosfera mai placuta iar personalul, desi a fost destul de prompt, parea cam … ametit in anumite momente si nu din cauza numarului de clienti.

Pana in ora 23.00 totul a fost perfect, dupa aceea parca s-a instaurat haosul … lumea curgea in continuu pe usa (si chiar daca nu aveau loc ramaneau in usa asteptand), muzica a fost data la un nivel la care trebuia sa tipi ca sa te poti intelege cu ceilalti, iar daca aveai nevoie la toaleta … mai bine te abtineai pana acasa.

Iar dusmanul meu de moarte, fumul de tigara, a fost “inamicul public numarul 1” si aici, lipsa oricarei guri de aerisire sau ventilatie facandu-l insuportabil chiar si pentru cei mai indarjiti dintre fumatori.

Preturile sunt foarte accesibile :
Bere : 4,5-6 lei (Duvel, Chimey, Corona, Scaldis)
Vinuri : 18–40 lei (Murfatlar, Jidvei, Lacrima lui Ovidiu, Segarcea, Cotnari, Conu Alecu)
Spirtoase : 7,5-12 lei (Fernet, Grants, Campari, Bacardi, Baileys, Teachers)
Cocktails : 7,5-12 lei (10 feluri - recomand Tequilla Sunrise)
Racoritoare : 4-5 lei
Cafea, ciocolata calda, ceai – 5 lei
Chestii de rontait 2,5-4,5 lei
Sandwich - 4,5 lei

Le mai dau o bila neagra pentru “foarte putinele” cuiere existente pe pereti si una alba pentru televizorul aflat deasupra barului dat pe Discovery Channel :D

In final pot spune ca localul pare fratele lui Expirat cam din toate punctele de vedere (cheap style), mai putin calitatea bauturilor – cel putin Tequilla Sunrise, asa ca daca va place in Expirat si B52 sigur o sa va placa si in The Loft.

Nota personala 3/5 (la prima vizita)


(Str. Berzei nr.20)

4 comentarii:

dintotdeauna spunea...

In primul rand vreau sa iti spun ca daca te deranjeaza fumul de tigara exista o incapere pentru nefumatori, in al doilea rand cum poti spune ca muzica este aceeasi cu cea din expirat si b52...ai auzit tu Bauhaus sau Talking Heads in Expirat sau B52?...ca sa nu mai zic de Wire, in al treilea rand cu toaletele las-o balta, sunt suficiente.

Crusher spunea...

In primul rand: daca acel spatiu de nefumatori (despre care nici nu stiam ca exista) este in spatiu deschis, ca in aproape orice alt bar, era ca si cand ma aflam deja in el.

In al doilea rand: nu am asa vaste cunostinte despre muzica incat sa spun orice formatie sau orice melodie pusa in local. Insa din ce am ascultat in seara in care am fost in proportie de 80% am ascultat si in localurile mai sus amintite.

In al treilea rand: cum pot fi toaletele cand trebuie sa stai la o coada de peste 10 persoane ca sa iti poti face nevoile?

dintotdeauna spunea...

cred ca ar trebui sa mai vii odata pe aici sa iti aratam spatiul inchis pentru nefumatori!

Crusher spunea...

Sigur o sa mai vin pentru ca oricum mi-a placut enorm muzica si Tequila Sunrise facuta de una din fetele de la bar :)