vineri, 1 februarie 2008

Planter's Cafe

Site oficial Planter's Cafe

De cum intri pe "usa" (de fapt o copertina din plastic cu fermoar) ai impresia ca esti mai degraba pe o insula tropicala decat in centrul bucurestiului, scaune si canapele din rattan, acoperite cu pernite, palmieri pitici, lumina difuza si discreta, si in loc de mese butoaie de lemn si cufere metalice cu lumanari pe ele. Desi in locul sticlei geamurile sunt acoperite cu un plastic transparet, in cafenea nu este frig deloc, caldura fiind asigurata de radiatoare atarnate la cativa metri de sol.
Preturile sunt destul de piperate, cea mai ieftina cafea porneste de la 8,5 lei si poate ajunge si la 20, un ceai cam 10 lei, cocktails 10-15 lei.Daca ti-e foame se rezolva usor si asta, poti alege un sandwich, o salata, o inghetata sau o prajitura la preturi intre 7 si 15 lei, toate foarte bune.
Muzica de bun gust, in mare parte oldies si in surdina, perfecta pentru cazul in care vrei sa citesti o carte in timp ce savurezi o cafea sau sa browsezi pe internet (cafeneaua are Wi-Fi Acces point).

Servirea este destul de prompta dar insuficienta uneori, doar doua fete la toata cafeneaua, iar clientela feminina s-a plans de lipsa personalului masculin (normal).

Nota personala: 4/5

Un loc perfect pentru o cafea sau un ceai intr-o atmosfera intima, cu partenera, colegii de serviciu sau de unul singur daca vrei sa scapi de vanzoleala orasului si sa te relaxezi.

(Str. Stirbei Voda, nr. 68).

Niciun comentariu: