duminică, 30 martie 2008

Teatru - Cafeneaua

Cafeneaua

de Sam Bobrik & Ron Clark


De la premieră, care a avut loc în anul 1997 şi pînă în prezent, „Cafeneaua“ s-a jucat pe numeroase scene ale ţării, acest spectacol emoţionant, despre viaţă, iubire, trădare şi singurătate, captivînd publicul de pretutindeni devenind, in acelasi timp, una dintre cele mai longevive piese de teatru din repertoriul teatrului Bulandra.

O tragi-comedie ce ne propune sa cunoastem povestea simpla a unei familii americane: Louise si Wally Murdock (vazuti la 30, 50 si 70 de ani ) si casnicia lor fisurata dar si consolidata de aparitia tinerei Janet.

Un spectacol incredibil in care Dana Dogaru (Louise), Emilia Popescu (Janet) si Horatiu Malaele (Wally) joaca fantastic (improvizand pe alocuri pentru a alunga monotonia unei piese care se joaca de atatia ani) facand ca la final, sala sa-i aplaude minute in sir chemandu-i inapoi pe scena.

Pentru o portie sanatoasa de ras (incat sa va doara obrajii la final) mergeti si vedeti aceasta piesa, dar pregatiti-va pentru un spectacol de aproape doua ore, fara pauza.




Sala Izvor
Bd. Schitu Magureanu 1

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cea mai tare piesa de teatru EVER ! Mergeti ca nu regretati ! Am ras in continuu ! Actorii sunt exceptionali !