duminică, 2 decembrie 2007

Embryo

(Otetelesanu nr.3, in spatele Palatului Telefoanelor)

Site oficial Embryo



Decorul psychedelic-futurist face Embryo sa fie unicul de genul acesta pe piata cluburilor din Bucuresti.Taburete rosii, de forme ciudate, o canapea imensa ou-style, fotolii si scaune in acelasi stil, toate mai albe ca Alba ca Zapada, masute joase rosii si ornamente din plastic cu neoane care (cel putin pana acum un an) isi schimbau culoarea in functie de ritmul muzicii (rosii, albastre si verzi), momentan predominand un rosu sangeriu care dupa o ora doua de sedere poate deveni foarte stresant pentru ochi.

Preturile sunt mari.
Intrarea 15 lei lei
Cocktail - 20 lei lei
Premium Cocktails - 25 lei
Long drinks - 15 lei
Alchohol - 15 lei
Premium alchohol - 20 lei
Digestives - 15 lei
Beer - 10 lei
Sucuri - 10 lei
Apa plata - 8 lei
Exact asta scrie pe meniu.Nici o denumire, niciun gramaj, nimic, asa ca pentru un necunoscator alegerea unui cocktail sau alta bautura poate fi o problema,sau daca esti nehotarat, poti ruga barmanul sa iti prepare el ceva.
In caz ca va intrebati care este diferenta in bauturile simple si cele premium, raspunsul este calitatea(brandul) ingredientelor.Dar chiar daca nu alegeti o bautura premium, alcoolul prezent intr-una "normala" va fi mai mult decat suficient sa va puna sangele in miscare si sa va impinga la dansat.

Ringul de dans este destul de spatios dar dupa ora 1 devine cam neincapator.Pentru cei care doresc doar sa asculte muzica si sa savureze o bautura fina, a fost amenajat un loc special la etaj, existand chiar si un bar separat, pentru a se evita drumurile la barul de jos pe scara interioara destul de ingusta.

Aerisirea este prezenta dar insuficienta, daca sunteti nefumator si totusi vreti sa supravietuiti cu bine unei seri aici va recomand sa stati in fata, aproape de Dj sau sa faceti mai multe drumuri pe "hol".

Embryo este mai mult un club de Lounge, de relaxare, pana in ora 12-1 se asculta ambiental, chillout, Lo-fi iar apoi, in functie de ce DJ are concert in seara respectiva muzica acestuia, tocmai din aceasta cauza clientela este una mai "aleasa" si fidela.
Nu toata lumea "gusta" sau intelege muzica pusa aici, dovada fiind persoane care vin pentru prima oara si dupa 15 minute pleaca pentru ca "nu inteleg nimic din muzica" si nu pot dansa pe ea, desi restul clubului se distraza de minune.
Aseara Tom Wilson si Khidja au fost pur si simplu fantastici, impreuna au facut un cocktail incredibil de melodii dance, techno, minimal, tribal, ambiental, trance si alte genuri cum nu am mai ascultat de multa vreme.
Si inca un sfat, daca mergeti aici, intrebati de la intrare daca este sau nu plin clubul, altfel riscati sa aveti un soc cand faceti cunostinta cu aglomeratia tip RATB (care incet incet incepe sa cuprinda cam toate cluburile din Bucuresti).

Nota personala 3/5

Niciun comentariu: